Met deze vijf aanpassingen kun je snel jouw interieur style

Met deze vijf aanpassingen kun je snel jouw interieur style

Je gaat verhuizen en bent opzoek naar nieuw meubilair om je huis mee op te vrolijken. Of je hebt al voor een langere tijd hetzelfde meubilair en bent wel opzoek naar iets nieuws. In dit artikel willen we je graag inspireren met ideeën voor nieuw meubilair om je woonkamer mee op te vrolijken.

Stoelen

Een belangrijk onderdeel van je huiskamer is de inrichting. Vaak is het zitgedeelte van je woonkamer dan het belangrijkst. Deze kan je op verschillende manieren inrichten. Vaak wordt er een grote bank neer gezet met daarvoor een tafel en een TV. Maar heb je er wel eens over nagedacht om hier een mooie stoel bij te zetten? Deze stoel hoeft niet perse dezelfde kleur als de bank te hebben. Hou het speels en zet een stoel neer die anders is dan de bank. Zo vrolijk je het zitgedeelte van je woonkamer gelijk een stuk op.

Leren handgrepen

Wanneer je een aantal kasten en kastjes in je woonkamer hebt staan, zijn deze vaak voorzien van passende handgrepen om de kastjes mee open te maken. Maar heb je er wel eens over nagedacht om je deze handgrepen te vervangen voor leren handgrepen? Leren handgrepen zullen een witte of zwarte kast extra dimensie geven. En het maakt je kast ook gelijk uniek. Ga naar Leren Goederen voor een overzicht van verschillende leren handgrepen.

Lampen

Heb je al één of meerdere lampen in woonkamer staan? Goed bezig! Heb je dit nog niet? Dan kan dit een kans zijn om je woonkamer leuk op te vrolijken met passende lampen. Wanneer je een aantal lampen in je woonkamer zet zal dit meer ruimte en sfeer creëren in de avonduren wanneer het buiten donker is.

Tapijt

Tegenwoordig zijn veel huizen voorzien van een laminaten vloer. Deze zijn natuurlijk prachtig, maar wil je je woonkamer wat speelser maken? Dan kan je er voor kiezen om een mooi tapijt neer te leggen. Een passend tapijt zorgt ervoor dat de vloer in je woonkamer wordt onderbroken door andere kleuren wat zorgt voor een mooi contrast en een gezellig beeld.

Gashaard

Een gashaard. Wie wilt dat nou niet? Gashaarden zijn tegenwoordig erg populair en zorgen voor een mooie sfeer en extra warmte in de woonkamer. Het voordeel van een gashaard in vergelijking met een normale openhaard, is dat je geen hout hoeft te kopen of elke tien minuten nieuw hout op het vuur hoeft te gooien. Je zet de gashaard aan en je kunt direct urenlang genieten van een mooi en gezellig vuur in de woonkamer.