Alle soorten led verlichting op een rij

Alle soorten led verlichting op een rij

Of je nu op zoek bent naar verlichting voor de badkamer, een klusschuur of een kantoorruimte: er is een groot aanbod aan led verlichting waardoor er altijd wel een type product tussen zit wat precies voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. Maar welke soorten led verlichting zijn er eigenlijk allemaal? En voor welke functies zijn ze geschikt? Alle verschillende soorten led verlichting zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Wat ze wel gemeen hebben is dat dit type verlichting duurzaam is en energiekosten bespaart.

Led panelen

Allereerst bestaat het aanbod aan led verlichting uit led panelen. Deze led panelen zijn gemakkelijk in een systeemplafond te zetten. De panelen zijn zo te implementeren in het plafond waardoor ze gelijkmatig zijn en onderdeel vormen van de rest van het plafond. Omdat de panelen glad en gelijkmatig zijn, zorgen ze voor een goede verspreiding van het licht. Daarnaast zijn ze gemakkelijk schoon te maken en houden. Een groot voordeel van deze panelen is het lichtoppervlakte en de ruimtebesparing. Omdat ze niet uitsteken kost dit geen extra ruimte. Deze panelen worden vaak ingezet in bedrijfsruimtes, scholen en voor (medische) praktijken. Ontdek welk led paneel van Ledlichtstunter in jouw ruimte past!

Led TL buizen

Led TL buizen zijn een essentieel onderdeel van een magazijn. Door de lichtsterkte en de felheid van het licht kan alles goed verlicht worden. Een groot voordeel aan de led variant t.o.v. de normale variant is dat ze gelijk aan gaan. Ook kunnen led TL buizen beter tegen kou en hebben ze meer branduren. Dit is dus een goed alternatief voor de normale TL buizen die vaak ook een stuk meer geld kosten tijdens het branden.

Led spots

Ben je op zoek naar een type verlichting dat een deel van een ruimte verlicht of juist extra verlicht? Dan zijn led spots een goede keuze. Led spots zijn gemakkelijk te monteren op een bepaalde plek waardoor je extra verlichting inzet vanuit een bepaalde hoek en naar een bepaalde kant. Zo zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld de keuken te voorzien van spots maar ook in de tuin kunnen led spots ingezet worden. Zo verlicht je bijvoorbeeld een vijver of standbeeld voor een speciale sfeer.

Led strips

Wanneer je op zoek bent naar verlichting wat je overal kan bevestigen of op een lange strook wil monteren, zijn led strips hetgeen waar je naar op zoek bent. Dit product is gemakkelijk te monteren onder de planken in een kast tot onder traptreden of in de tuin. Dit laatste is natuurlijk wel alleen mogelijk wanneer de led strips waterproof zijn. De led strips hebben kleine ledjes die naast elkaar op een strip bevestigd zijn. Hierdoor wordt het licht gelijkmatig over de lengte verspreid. Er zijn ook mogelijkheden om de led strips in verschillende kleuren te kopen. Zo kun je afwisselen in sfeer en kleur!

Weet jij inmiddels welk type led verlichting past bij jouw wensen? Ontdek het complete aanbod bij Ledlichtstunter of bekijk eens wat andere websites online.