Onze favoriete woonartikelen van dit jaar

Onze favoriete woonartikelen van dit jaar

Als je lang woont in hetzelfde huis of appartement, is het af en toe tijd voor een nieuwe inrichting. Je kunt dan denken aan een dure bank, een nieuwe keuken of een eettafel met stoelen, maar dit hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Je kunt met goedkopere meubels ook zorgen voor een unieke, nieuwe sfeer in huis. In dit artikelen lees je onze favoriete woonartikelen van dit afgelopen jaar.

Meubels in de badkamer

De badkamer is voor veel mensen niet de belangrijkste prioriteit. Toch is het steeds gemakkelijker om de badkamer in je huis mooi in te richten. De afgelopen jaren zien we steeds vaker badkamermeubels met natuurlijke tonen, zoals donkergrijs of gemaakt van hout. Ook de hangende meubels zie je steeds vaker in de badkamer. Dit is niet alleen mooi, het is ook handig zodat je manden, weegschalen of andere spullen op te bergen.

Ook spiegelkasten zie je steeds vaker verschijnen. Spiegelkasten zijn badkamerkasten waar de deur functioneert als een spiegel. Hiervoor bespaar je ruimte in de kamer en kun je kiezen voor een minimalistische look.

Inrichten van de woonkamer

Voor in de woonkamer hebben wij dit jaar ook wat leuke meubels en decoratie gevonden. Wat erg goed werkt om de ruimte wat groter te laten lijken, is een grote spiegel op een van de wanden. Zeker als je een kleinere kamer hebt, is dit erg mooi. De ruimte oogt zo een stuk ruimtelijker en de muren zijn hierdoor meteen een stuk minder kaal. Wat wij ook erg leuk vonden, is het gebruik van barstoelen met een verhoogde tafel. Je kunt zo een gezellig eethoekje maken in de kamer, of een plekje waar wat gasten kunnen zitten bij verjaardagen.

Zoek je nog wat algemene decoratie voor in de woonkamer of andere kamers in het huis? Zet dan nog wat leuke retro plantenpotten neer, of retro vazen. Heb je mooi servies, mooie glazen of andere spullen in huis? Dan kun je deze ook ergens op een mooie plek zetten, in plaats van deze te verstoppen in kastjes. Zo kun je bijvoorbeeld een plank maken met je mooiste borden, glazen of andere spullen die je vaak gebruikt. Dit is goed voor decoratie, maar is ook nog erg handig.