Op deze manier bereid je jouw eigen zomerse maaltijd

Op deze manier bereid je jouw eigen zomerse maaltijd

Heb jij altijd al jouw familie willen verrassen met een overheerlijke maaltijd? Dan is dit het moment. Wij geven jou graag een aantal opties voor een uitgebreid diner bij jou thuis. Je ouders, broers en zussen zijn niet thuis en jij bereid een overheerlijke maaltijd voor. Samen kan je ’s avonds genieten van de heerlijke maaltijden die jij hebt bereid. Wellicht wil één van jouw gezinsleden jou wel helpen bij het bereiden. Vooraf is het natuurlijk belangrijk om voldoende ingrediënten in huis te hebben, zodat niemand iets te kort komt. Lees snel verder en ontdek tips voor het bereiden van jouw zomerse maaltijd.

Voorgerecht: de salade

Als voorgerecht is het lekker om een aantal kleine lekkernijen te bereiden. Je moet natuurlijk niet te veel eten, want er volgen nog twee gerechten. Het is prima om te beginnen met een verse salade. Je bent hierbij helemaal vrij om jouw eigen ingrediënten te bepalen. Heb jij fijnproevers aan tafel vanavond? Wellicht is het dan een idee om iedereen zelf de salade te laten samenstellen. Ze kunnen zelf kiezen wat ze in hun salade willen. Op deze manier stel je niemand teleur. Daarnaast is het ook lekker om alvast een paar stokbroodjes te eten. Eet nog niet te veel, want er volgen nog twee gerechten.

Hoofdgerecht: de pizza

Wie houdt er nou niet van een heerlijke pizza. Buiten koken brengt een gezellige sfeer met zich mee. Het advies is om de ingrediënten vooraf te snijden. Je hoeft enkel het deeg nog uit te rollen, te vullen met tomatensaus en dan je echt van start gaan. Iedereen kan volledig naar eigen wensen de ingrediënten van de pizza kiezen. Door middel van een pizza oven buiten, kan je heerlijke pizza’s bereiden op een Italiaanse manier. De ovens hebben hoge temperaturen en daardoor is de pizza binnen no-time klaar. Geniet van een overheerlijke pizza uit de speciale oven.

Nagerecht: ijsje

Na deze twee maaltijden is het tijd om plek te maken voor een overheerlijk nagerecht. Koop vooraf een aantal verschillende bakken met ijs. Door de verschillende smaken met elkaar samen te voegen kan jij een heerlijke sorbet creëren. Een beetje vers fruit tussen het ijs door, zorgt voor de nodige verfrissing. Maak jij de sorbet af met een toefje slagroom? De slagroom is als het kersje op de taart en mag niet ontbreken op de sorbet. Eetsmakelijk!