Wake up light biedt veel voordelen

Wake up light biedt veel voordelen

Ben je een vaste slaper? Iemand die nog weleens last heeft van een ochtendhumeur? Merk je dat je vaak moeite hebt om op gang te komen ’s morgens? Kies dan voor de wake up light! Met de wake up light word je op een natuurlijk manier wakker, in plaats van abrupt in één keer. Een wake up light bootst eigenlijk de natuur na, waarbij het steeds wat lichter wordt in je slaapkamer. Zo kun je langzaam wennen aan het licht en is de overgang veel prettiger. Kies bijvoorbeeld voor de Philips wake up light, een uitstekende investering waar je nog heel veel plezier van zult hebben!

Hoe wil jij wakker worden?

Er zullen weinig mensen die het fijn vinden om wakker te worden middels het harde geluid van een wekker. Of dit nu een hard trilgeluid is of een radiozender, keihard geluid om mee te ontwaken is gewoon niet fijn. Het is natuurlijk veel prettiger om dit te doen middels langzaam sterker wordend licht of met je favoriete klassieke muziek dat steeds beter te horen is. Met de wake up light heb je heel veel mogelijkheden, die je ook nog eens in combinatie met elkaar kunt gebruiken. Opkomend licht met je favoriete muziek? Het is allemaal mogelijk! Ideaal toch?

Beter functioneren

Als je iedere ochtend abrupt wakker wordt, kan dit ook dagelijks leiden tot problemen. De eerste uren van de dag moeten je lichaam en geest dan feitelijk namelijk nog opstarten als je zo abrupt wakker wordt en dit gaat ten koste van bijvoorbeeld je werkprestaties en je humeur. Als dit iedere dag een paar uur betreft, kan dit na verloop van tijd dus best wel impact krijgen op je hele leven. Collega’s zullen weinig zin hebben om met je te werken ’s morgens en ook huisgenoten worden niet blij van je slechte humeur. Investeer in een wake up light en je zult zien dat je deze snel terugverdiend hebt. Collega’s hebben weer zin om met je te werken en ook je huisgenoten zullen blij zijn als je ’s morgens goed gehumeurd uit bed stapt. Heb je een eigen bedrijf? Dan zul je merken dat je in de eerste uren van de dag, veel productiever en succesvoller bent, simpelweg omdat je op een veel slimmere manier ontwaakt. Investeer jij ook in een wake up light?