Hoe geef je jouw woning een knusse look?

Hoe geef je jouw woning een knusse look?

Je hebt je huis al ingericht, maar mist nog de gezellige en knusse sfeer in de woning. Je bent op zoek naar stijlvolle en leuke details om jouw woning van een huis een thuis te maken. Er zijn natuurlijk eindeloos veel accessoires waar jij jouw woning de gepaste look en feel mee kan geven. Wij vinden het belangrijk dat jouw woning een plek wordt waar je tot rust kan komen en je jezelf helemaal goed voelt. Wij hebben alvast al onze favorieten op een rijtje gezet zodat jij jouw huis kunt aankleden tot een heerlijk warme plek.

Kaarsen

Met kaarsen kan je een woning extra gezellig maken. Kaarsen geven een warm en huiselijk gevoel. Bovendien kan je nooit genoeg kaarsen hebben. Denk maar aan een mooie kaars van Hay, vrolijk voor je interieur en een streling voor het oog.

Lampjes

Licht brengt warmte en sfeer, wees dus niet bang om lampen te kopen om je woning gezelliger te maken. Zorg voor lampen met warm licht. Verspreid verschillende lichtpunten doorheen het huis, denk maar een lamp in de hoek, een lamp in een open kast en zelfs een lampje op de wc. Lampjes geven een huiselijk gevoel, zo voelt iedereen zich welkom in jouw woning. Denk bijvoorbeeld aan een mooie lamp van Ligne Roset.

Blikvanger

Investeer in een blikvanger die bij jouw persoonlijkheid past. Wanneer je kiest voor een groot schilderij, een mooie klok, een kunstwerk… dat je zelf erg mooi vindt en waar je met een gelukkig gevoel naar kan kijken elke keer je het ziet. Wij raden aan om te investeren in één blikvanger waar je nooit spijt van krijgt.

Plaids & kussens

Wanneer je de woning warm en gezellig wilt aankleden mogen er natuurlijk geen kussens en plaids ontbreken. Leg een plaid neer op de zetel en combineer met lekker zachte kussens. Op die manier ziet de zithoek er nog uitnodigender uit. Combineer hier met verschillende stofjes voor een extra leuk effect, denk maar aan satijn, fluweel, ribstof enzovoort.

Kleur

Natuurlijk kan je ook met warme kleuren je huis opfleuren. Denk maar aan een mooie kleur op de muur of warm gekleurde meubels. Denk hierbij aan okergeel, terracotta, bordeaux en alles wat daarbij hoort. Deze kleuren brengen warmte en sfeer in huis.

Planten

Ook planten kunnen het allemaal wat gezelliger maken, ga eens voor een mooi droogboeket in dezelfde tinten als jouw interieur. Dit fleurt de ruimte meteen op!