Kartonnen displays: hoe zorg je dat je product gezien wordt?

Kartonnen displays: hoe zorg je dat je product gezien wordt?

Mensen die aan het winkelen zijn, letten vaak niet op de gewone schappen met producten. Je kunt hun aandacht trekken met een display, die op een heel duidelijke manier de voordelen van een product in de spotlights zet. Vooral in de gezondheids- en cosmetische industrie laten bedrijven veel kartonnen displays ontwikkelen en produceren die in één oogopslag aan de klant duidelijk maken waar een promotie over gaat.

Het design, de productie en het vullen van winkeldisplays van karton

Displays worden op strategische plekken in een winkel neergezet, zoals bij de ingang of de kopstellingen. Daarom kan je ook kiezen voor een grote variëteit in displays, zoals kassakoopjesdisplays, toonbankdisplays, wanddisplays en vloerdisplays. Bij effectieve kartonnen displays draait alles om de vormgeving: de producten waar het om gaat, moeten gezien worden door de doelgroep die de producten wil kopen. De uitstraling van de display moet daarom goed passen bij het artikel in kwestie. Niet alleen het produceren, maar ook het vouwen, vullen en verzenden van displays kan je uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf. Zo kun je jezelf weer ontzorgen en bezig zijn met de core-business.

FSC-gecertificeerde displays

Voor het produceren van het papier en het karton dat nodig is voor displays zijn bomen nodig. De Forest Stewardship Council (FSC) is de internationale organisatie die gaat over verantwoord bosbeheer in de wereld. Karton dat FSC-gecertificeerd is, heeft een label dat aangeeft dat bij de productie rekening is gehouden met diverse sociale, economische en ecologische factoren. Door displays te laten maken van FSC-gecertificeerd karton, weet je zeker dat je helpt om de bossen wereldwijd te beschermen. Wel zo handig nu we toch lekker bezig zijn onze milieudoelstellingen te behalen!

XCJ licht je producten goed uit

Kartonnen displays kan je op maat laten maken. Een bedrijf dat dit voor je kan verzorgen, is XCJ uit Apeldoorn. Deze onderneming is al vijftien jaar gespecialiseerd in promotiematerialen en displays van FSC-gecertificeerde materialen. Je idee voor de presentatie van een product via een display wordt vertaald naar een ontwerp en dit bedrijf neemt ook de productie, verpakking en assemblage voor zijn rekening. Zo ben je van A tot Z ontzorgd op het gebied van displays. Wel zo makkelijk!