Online contactlenzen bestellen? Hier moet je op letten

Online contactlenzen bestellen? Hier moet je op letten

Misschien draag je al contactlenzen om beter te zien of misschien wil je contactlenzen gaan dragen omdat je je ogen wil gaan corrigeren met een sterkte om beter te gaan zien. Het kan ook zijn dat je al een bril draagt om alles beter te zien maar dat je naast je bril ook contactlenzen wil gaan dragen omdat dit ook veel voordelen biedt. Sowieso verander je met contactlenzen niks aan je uiterlijk en er zijn genoeg situaties te bedenken waar het dragen van een bril ongemakkelijk is, denk maar aan veel sporten waarbij het dragen van een bril zeer ongemakkelijk is of wat dacht je van een beslagen bril bij veranderingen in temperatuur, ook dat is niet praktisch.

Er zijn dus veel punten op te noemen waarom je voor contactlenzen zou kunnen kiezen. Tegenwoordig zijn contactlenzen eigenlijk wel voor iedereen bereikbaar en dit was voorheen wel anders want toen was de aanschaf van contactlenzen nog zeer prijzig als je deze bij de opticien moest kopen. Maar met de komst van het internet kan men gemakkelijk en voordelig online contactlenzen bestellen. De contactlenzen die je onder andere online kan bestellen zijn eigenlijk gewoon de contactlenzen die je bij de opticien in je woonplaats kan kopen. Online zie je alle bekende merken contactlenzen voorbij komen en dit geldt ook voor lenzenvloeistof want deze is ook gemakkelijk en goedkoop online te bestellen

Of je nu een sterkte voor veraf nodig hebt of voor dichtbij omdat je de kleine lettertjes niet meer kan lezen je kan het allemaal corrigeren. Misschien wil je wel multifocale contactlenzen bestellen omdat je het zowel voor veraf als dichtbij niet meer scherp ziet omdat je wat ouder wordt, ook dan kan je online contactlenzen bestellen en dit zijn de zogeheten multifocale contactlenzen.

Verschillende soorten contactlenzen

Je hebt vaak ook nog de keuze uit daglenzen, weeklenzen of maandlenzen als je voor zachte contactlenzen kiest. De meest verkocht zijn de maandlenzen dit is waarschijnlijk ook omdat de prijs van deze contactlenzen wat lager ligt. Kies je bijvoorbeeld voor daglenzen dan zal je duurder uit zijn dit in vergelijking tot maandlenzen. Elke daglens zit dan ook apart verpakt in een houdertje met vloeistof en je pakt elke dag een nieuw paar om doorheen te kijken, dus het is ook niet zo verwonderlijk dat daglenzen wat duurder zijn. Maar ook hier geldt koop je daglenzen online ook dan kan je veel besparen ten opzichte van de offline kanalen.

Koop je lenzenvloeistof dan heb je vaak de keuze tussen een vloeistof met conserveermiddel of zonder conserveermiddel. Met conserveermiddel zijn vaak de zogeheten all in one vloeistoffen, deze bevochtigen, reinigen en desinfecteren je contactlenzen. Maar niet iedereen kan even goed tegen een all in one vloeistof en krijgt hier vervelende reactie op en voor diegene is er een lenzenvloeistof zonder conserveermiddel op de markt, dit zijn de zo geheten peroxide lenzenvloeistoffen.

Wil je contactlenzen bestellen of lenzenvloeistof maar weet je niet exact wat het beste voor je is, raadpleeg dan altijd een contactlensspecialist en deze kan je exact vertellen wat de beste contactlens voor je is.