Wat is het geheim van een onvergetelijk bedrijfsfeest?

Wat is het geheim van een onvergetelijk bedrijfsfeest?

Organiseer jij dit jaar het bedrijfsfeest? Omdat je hiervoor gevraagd bent of misschien ben je wel de eigenaar die graag zijn medewerkers beloont in de vorm van een jaarlijks uitje? Maar hoe zorg je er nu voor dat je een bedrijfsfeest onvergetelijk maakt? Wij weten wat het geheim is van een bedrijfsfeest, waar nog lang over wordt nagepraat. Wat dit geheim is? Hieronder kun je het lezen!

Spectaculaire activiteiten

Kies voor spectaculaire activiteiten die iedereen kan doen! Denk hierbij aan het maken van een tour met een E-chopper. Deze chopper rijdt op stroom en is dus erg duurzaam. Tijdens een tour met een E-chopper rij je door een bosrijke omgeving en onderweg is er van alles te zien en te beleven. Met zijn allen in een groep op een E-chopper geeft meteen dat groepsgevoel, waardoor het ook nog eens goed is voor de teamspirit. Maar het is vooral erg leuk om met een E-chopper op pad te gaan. Je kunt ook kiezen voor een buggytour of een kevertour. Kiezen voor een trending bedrijfsfeest? Dan zou je bijvoorbeeld ook kunnen gaan voor een themafeest zoals een Vikingenfeest of een thema zoals ‘Ik hou van Holland’. Waar kies jij voor?

Alles op dezelfde locatie

Zowel voor de organisatie als voor de medewerkers is het wenselijk om op dezelfde locatie te blijven. Voor de organisatie scheelt het veel logistiek regelwerk en reiskosten, voor de medewerkers is het voordeel dat iedereen lekker in de stemming blijft. Ook ideaal als je ervoor kiest om bijvoorbeeld het vervoer van en naar het bedrijf met een touringcar te doen. Hiermee hou je alles in eigen hand en maak je het jezelf als organisatie ook een stuk gemakkelijker. Bovendien is het een stuk voordelig om alles op één locatie te doen. Je kunt dan kiezen voor een arrangement, waarbij je een activiteit kunt combineren met een BBQ of bijvoorbeeld een lopend buffet. Ideaal toch?

Besteed de organisatie uit

Door te kiezen voor het Schwarzwald in Rijssen als locatie voor je bedrijfsfeest, is het uitje in professionele handen. Je kunt hier rekenen op een groot aanbod (gemotoriseerde) activiteiten, een prachtige omgeving en in de zomer kun je er ook nog eens genieten van een heerlijk terras. Op de site kun je lezen hoe positief andere mensen de uitjes hebben ervaren en door de voordelige arrangementen kun je ook nog eens rekenen op een prima prijs/kwaliteitverhouding van je bedrijfsfeest. Dat wordt een onvergetelijk bedrijfsfeest!