De voordelen van zakelijke laadpalen

De voordelen van zakelijke laadpalen

Ben jij als ondernemer actief met de toekomst van je bedrijf bezig? Naast zakelijke doelen, zul je vast ook regelmatig nadenken over duurzame doelen die je wilt stellen voor je bedrijf. Denk hierbij aan het verbruiken van minder energie in je bedrijf of het scheiden van afval. Een andere manier om concreet iets te doen voor een schoner milieu, is het plaatsen van zakelijke laadpalen bij je bedrijf. Hiermee kunnen medewerkers en andere relaties van je bedrijf hun elektrische auto’s bij jouw bedrijf opladen, daarnaast levert het je bedrijf ook veel voordelen op. Welke? Dat lees je hieronder!

Duurzame uitstraling

Laadpalen op kantoor zorgen ervoor dat je als bedrijf een duurzaam imago opbouwt. Iedere werkdag weer komen medewerkers en relaties van je bedrijf namelijk in aanraking met deze laadpalen. Doordat dit zich iedere keer herhaalt, wordt dit goed onthouden door medewerkers en relaties, waardoor je als bedrijf constant werkt aan een beter imago. Ook zakenrelaties zullen het zeker waarderen dat je laadpalen hebt geplaatst. Ze kunnen gebruik maken van deze faciliteit om hun elektrische auto bij je op te laden, maar als zij ook duurzaam ondernemen, heeft dit ook op de lange termijn een groot voordeel; de zakelijke relatie wordt hier namelijk door versterkt.

Bespaar geld

Het is belangrijk om eerst te inventariseren hoeveel laadpalen je denkt nodig te hebben. Ben je van plan om je wagenpark uit te breiden met meer elektrische auto’s? Wil je zoveel mogelijk zakenrelaties gelijktijdig kunnen voorzien van stroom, bijvoorbeeld omdat je regelmatig events organiseert op je bedrijf? Zakelijke laadpalen verdienen zichzelf ook nog eens snel terug. Elektriciteit die je op het bedrijf afneemt is natuurlijk een stuk goedkoper dan langs de snelweg. Bovendien zul je merken dat potentiële klanten steeds vaker voor jouw bedrijf kiezen, omdat je actief bezig bent met duurzaamheid. Meer klanten, betekent meer omzet en dat betekent weer meer winst!

Eenvoudige plaatsing

Advies over de kosten van laadpalen is altijd aan te raden. Een gericht advies levert je namelijk veel op; er wordt hierbij specifiek ingezoomd op jouw bedrijf, waardoor je kunt rekenen op een advies op maat. Het plaatsen van de laadpalen is vervolgens eenvoudig, waardoor jij snel kunt beschikken over je eigen laadpalen op kantoor. Kies jij ook voor zakelijke laadpalen?