Hoe kies je de beste babyfoon?

Hoe kies je de beste babyfoon?

Een babyfoon biedt veel mogelijkheden. Ideaal als je bijvoorbeeld regelmatig bij de buren zit en je toch zeker wilt weten dat er niets aan de hand is met je baby. Een babyfoon is ook erg handig als je gewoon beneden in de huiskamer zit, maar wel je baby in de gaten wilt houden. Hierdoor hoef je niet iedere keer de trap op en neer te lopen om te kijken of het allemaal goed gaat. Naast deze voordelen, heeft een babyfoon nog veel meer te bieden! Maar hoe bepaal je nu wat voor je beste babyfoon is? Wij leggen het je uit!

Wat voor baby heb jij?

Heb jij een baby die onrustig slaapt? Die zichzelf steeds los wurmt van de dekens en soms helemaal achterstevoren in zijn bedje ligt? Of heb je juist een baby die plotseling, middenin de nacht heel hard gaat huilen? Is jouw baby soms helemaal overstuur, waarbij je eigenlijk niet eens weet wat er precies aan de hand is? Met een babyfoon kies je voor veiligheid, als er iets aan de hand, is weet je het meteen en kun je ook gelijk actie ondernemen. Het is belangrijk om jouw ideale babyfoon af te stemmen op de eigenschappen van de babyfoon. Kun jij bijvoorbeeld horen aan het geluid van het gehuil wat er aan de hand is? Dan is in dit geval bijvoorbeeld goed geluid bij je babyfoon belangrijk. Als je precies wilt weten hoe jouw baby in bed ligt, is een camera weer erg handig.

Wat moet jouw babyfoon allemaal kunnen?

Is het de bedoeling dat je baby/jonge peuter ook terug kan praten? Wil je dat je de babyfoon ook als app op je smartphone kunt gebruiken? Naast deze functies, kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen dat je babyfoon slaapliedjes af kan spelen. Het is zelfs mogelijk om middels een projector op de babyfoon, een mooi decor in de slaapkamer van je baby te laten zien. Hiermee koop je niet alleen een babyfoon, maar zorg je er ook voor dat je baby beter in slaap kan komen. Het is natuurlijk ook belangrijk om voor jezelf een maximaal budget te bepalen voor jouw babyfoon. De beste babyfoon voor jou, is het apparaat dat voldoet aan jouw wensen en eisen. Voor welke babyfoon ga jij?