Een foute kersttrui kopen? Doen!

Een foute kersttrui kopen? Doen!

Wanneer je aan kerst denkt, denk je misschien aan lekker eten, veel gezelligheid met familie en vrienden en een prachtige kerstboom in je woonkamer. Toch mogen ook foute kersttruien niet ontbreken in deze feestelijke periode. Je vindt ze in alle soorten en maten en deze truien zijn zeker niet alleen leuk voor kinderen. Jong of oud, man, vrouw of genderneutraal; het maakt niet uit! Voor iedereen is er wel een leuke kersttrui te vinden. 

Hoe zijn deze truien eigenlijk ontstaan?

Kersttruien bestaan al ontzettend lang. In de jaren 50 kwamen de eerste exemplaren op de markt. Vervolgens besloten steeds meer mensen ze zelf te maken. Al gauw werden kersttruien steeds leuker, grappiger en fouter qua design. Ook nu genieten miljoenen mensen over de hele wereld nog van de meest foute kersttruien.

Wat voor foute kersttruien zijn er?

Wil je een foute kersttrui kopen, dan zijn er ontzettend veel opties. Het kan daardoor best lastig zijn om een keuze te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei grappige kersttruien te koop, zoals een kersttrui met een foute tekst erop of een variant met Rudolph het rendier als opdruk. Wil je graag een unieke kersttrui, dan doet een exemplaar met lichtjes het vaak goed. En zo zijn er nog veel meer soorten foute kersttruien waar je uit kunt kiezen, denk bijvoorbeeld aan een trui met kerstman, cadeau, of sneeuwpop erop.

Redenen om een foute kersttrui te kopen

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom het leuk is om een foute kersttrui te bestellen. Met een leuke foute kersttrui kom je direct in de kerststemming! Bovendien verspreid je zo de kerstsfeer en dat zal zeker de nodige complimentjes opleveren. Zit jij (of één van je dierbaren) even niet zo lekker in je vel, dan kan een vrolijke kersttrui daar bovendien verandering in brengen. Kortom, met een foute kersttrui kan het kerstfeest pas écht beginnen!

Waar kan je een kersttrui kopen?

Waar het vroeger nog echt een speurtocht was om er eentje op de kop te tikken zijn ze hedendaags vrij makkelijk verkrijgbaar. Je ziet ze vaak in december al bij de bekende winkels liggen, maar het grootste aanbod is toch echt online te vinden. Google er eens op los en je vindt tientallen pagina's vol verschillende kersttruien. Voor ieder wat wilt zou je zeggen!