Mars Hydro review - De populairste LED Kweeklampen van het moment!

Mars Hydro review - De populairste LED Kweeklampen van het moment!

Mars Hydro heeft sinds 2009 een revolutie veroorzaakt in de wereld van LED kweeklampen. Al meer dan tien jaar verlicht Mars Hydro tuinkwekers en indoor moestuinen met hun buitengewone LED kweeklampen! Met vier spectaculaire lijnen - TS Series, SP Series, FC Series & FC-E series - kan het kiezen van de ideale verlichting voor je planten ontmoedigend zijn. Maar er is geen reden tot paniek... De Mars Hydro led kweeklamp wijst je in de juiste richting zodat zelfs astronauten die groene duimen zouden goedkeuren. Met elke upgrade die ze aan deze serie lampen maken, springen meer mensen aan boord - zoveel dat het nu bekend staat als het best verkopende kweekverlichting!

Mars Hydro FC-series

Mars Hydro's revolutionaire FC en FC-e series LED kweeklampen leiden de industrie naar een nieuw tijdperk van efficiëntie. Een uitgebreide selectie van wattages en voetafdrukken biedt een optimaal geschikte oplossing voor elk type kweker, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit! Bekijk nu al je opties, zodat je vandaag nog kunt beginnen met kweken als een pro. Mars Hydro lampen bieden onverslaanbare waarde voor kwekers van alle niveaus. Ze combineren betaalbaarheid met hoogwaardige prestaties en zijn ontworpen om lang mee te gaan: hun lampen uit de FC-serie hebben 3 jaar garantie en zijn uitgerust met LED-chips die tot 50.000 uur kunnen meegaan! Eenvoudige vervanging/reparatie maakt de LED's nog betrouwbaarder - je weet zeker dat je planten precies krijgen wat ze nodig hebben voor een geweldige prijs.

Mars Hydro FC-3000

De Mars Hydro FC 3000 is een betrouwbare en krachtige kweeklamp, ideaal voor binnenkweek. Zijn unieke ontwerp met LED balken zorgt voor een gelijkmatige verlichting die hotspots elimineert, zodat geen enkel deel van het gewas in het donker blijft. Dit complete plug-and-play systeem is gemakkelijk op te zetten en te demonteren en het duurt slechts twee minuten om het gebruiksklaar te maken - plus het is gemaakt van OSRAM en Samsung LED's die gewoonlijk worden gebruikt door topkwekers die op zoek zijn naar maximale groeiresultaten voor hun planten! Voor absolute zekerheid van topkwaliteit, zowel vandaag als in de toekomst: kijk niet verder dan Mars Hydro, die voortdurend streeft naar uitmuntendheid.

Compleet Mars Hydro aanbod

Heb je een lamp nodig die meer kracht heeft? Zoek niet verder! Onze collectie LED kweeklampen maakt je planten wild - met opties om te kiezen uit het volledige spectrum of het groeispectrum, kun je je groenten precies geven wat ze nodig hebben. Vergeet die oude HPS lampen en zie hoeveel helderder (en sneller!) de groei van je plant wordt als je overstapt op onze energiezuinige LED's. Ga nu groeien door te kijken wat we allemaal voor je in petto hebben - selecteer gewoon 'groeilicht' in het filtermenu en maak je klaar om helemaal onder de indruk te zijn van de schoonheid van de natuur!