Op zoek naar de perfecte herenschoenen?

Op zoek naar de perfecte herenschoenen?

Wil je als man deze zomers eens heel iets anders gaan dragen? Maar vind je het lastig om te kiezen uit het grote aanbod aan schoenen? In onderstaand blog hebben we twee soorten schoenen voor je onder de loep genomen, namelijk sneakers en loafers. Gegarandeerd dat je één van deze twee schoenen ideaal zijn voor jou. Dat maakt kiezen straks een stuk gemakkelijker! 

Sneakers

Sneakers zijn een absolute must voor elke man. Ze zijn zowel comfortabel als stijlvol, wat betekent dat je er zowel mee naar kantoor kunt gaan als een avondje uit. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen en kleuren, waaronder zwart, wit en grijs, maar er zijn ook heren sneakers in opvallend felle kleuren. Je kunt ze ook combineren met verschillende outfits, waardoor je er altijd goed uitziet. 

Trendy en sporty sneakers

Trendy sneakers zijn gemaakt van soepel leer en hebben een wat meer modern design. Ideaal als je houdt van wat meer opvallende, eigentijdse schoenen. Deze sneakers zijn net als gewone sneakers ideaal om te dragen tijdens dagelijkse activiteiten, zoals wandelen, hardlopen of gewoon ontspannen. Ze passen ook goed bij casual outfits, zoals jeans en T-shirts. Sporty sneakers zijn gemaakt voor de mensen die graag sportief overkomen. 

Loafers

Heren loafers zijn een klassieke, tijdloze optie voor mannen die stijl en comfort willen combineren. Ze zijn gemaakt van leer en hebben een klassieke, gestroomlijnde vorm. Er zijn een aantal verschillende stijlen, zoals bijvoorbeeld de penny loafers. Loafers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, wit en bruin. Ook kun je ze krijgen in wat meer opvallende kleuren. Ze zijn de perfecte keuze voor formele gelegenheden, maar zijn ook een stijlvolle optie voor casual outfits.

Suede zomerse loafers

Voor de zomer zijn suède zomerse heren loafers een uitstekende optie. Deze loafers zijn ideaal voor het dragen bij luchtigere outfits, zoals bij shorts en T-shirts. Suede loafers zijn ook perfect voor een avondje uit, omdat ze comfortabel zijn en een stijlvolle uitstraling hebben. 

Voor welke schoenen ga jij?

Je leest het; de keuze is groot als het om schoenen gaat. Ben jij meer het sportieve type die graag casual gekleed gaat? Dan zijn sneakers echt ideaal voor jou. Mag het best wat stijlvoller en netter voor jou, ook in de zomer? Dan zijn loafers juist weer een goede keuze. Waar je ook voor gaat, jij loopt er deze zomer prima bij, heerlijk toch?