Wat is een onderschuifbed?

Wat is een onderschuifbed?

Onderschuifbedden zijn matrassen op een rollend platform dat gemaakt is om onder een standaard bedframe te worden weggestopt. Overdag kunt u het tweede matras opbergen en 's avonds indien nodig uittrekken. Het bed is ontworpen om ruimte te besparen; het is geschikt voor twee personen en gebruikt de ruimte slechts voor één. Sommige onderschuifbedden hebben zelfs ingebouwde planken en laden voor extra opbergruimte. Onderschuifbedden zijn beschikbaar in een tweepersoonsbed of in een groot bedframe om ruimte te besparen; ze zijn perfect voor kinderen die een kamer delen of logeren. Hoewel de bedden meestal laag bij de grond zitten, zijn ze ook verkrijgbaar in een pop-up ontwerp om een ​​twin-size bed om te toveren in een split-king king.

Ook een vouwbed is een handig optie

Voordelen van een onderschuifbed

Onderschuifbedden zijn een geweldig meubelstuk in elk huis, omdat ze verschillende toepassingen hebben, van een opslagruimte tot comfortabel slapende gasten die op bezoek zijn.

Geweldig voor het ontvangen van gasten: In vergelijking met andere bedden voor gasten, zoals futons of luchtbedden, zijn onderschuifbedden handig, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken, vooral als uw kinderen logeerpartijen hebben.

Maximaliseert kleine ruimtes: Onderschuifbedden zijn een slim meubelstuk als je in een kleine ruimte woont, zoals een appartement of studio. Een onderschuifbed is geschikt voor twee personen. Je bergt het ene bed onder het andere op, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een extra kamer voor vrienden of familie.

Ook als je kinderen hebt die een kleine slaapkamer delen, kan een onderschuifbed een veiligere optie zijn dan een stapelbed. Het enige wat u hoeft te doen is het onderschuifbed onder uw bed uit te rollen wanneer dat nodig is en u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw kind valt.

Onderschuif-bedden werken ook voor opslag in een klein huis. Ze worden soms geleverd met ingebouwde laden of planken om items op te bergen als u geen extra ruimte in uw huis heeft. Als je de extra slaapruimte niet nodig hebt, kun je nog meer spullen opbergen waar een ander matras normaal gesproken zou gaan. Met relatief weinig extra ruimte kun je met een onderschuiifbed toch je loge verwelkomen.