Wat zijn de populairste snus merken?

Wat zijn de populairste snus merken?

Snus wordt steeds populairder in Nederland. Dit zijn kleine plastic zakjes, gevuld met poeder en nicotine, je legt ze achter je bovenlip en niet veel later kun je rekenen op een heerlijk ontspannen gevoel. Eigenlijk hetzelfde gevoel als dat je ervaart bij roken, maar snus is veel minder schadelijk. Je ademt namelijk geen rook in bij snus en dus krijg je ook veel minder schadelijke stoffen binnen. Online kun je kiezen uit verschillende snus merken, gegarandeerd dat jouw ideale merk hier ook bij zit!

Voordelen van snus

Baal je ook altijd zo van die sigarettengeur als je buiten op een feestje hebt staan roken? Vind je het ook zo vervelend als je naast je partner in bed stapt, terwijl je nog ruikt naar de rook? Snus ruik je helemaal niet en toch krijg je nicotine binnen. Je hoeft nooit meer kauwgum bij je te hebben en weglopen tijdens een etentje is ook niet meer nodig. Je kunt snus namelijk altijd en overal gebruiken waar jij maar wilt. Je hoeft niet meer in je eentje in een lelijk rookhok te staan, jij gebruikt snus op welke plek jij wilt en op welk moment. Hierdoor ben je ook niet meer afhankelijk van rookpauzes of momenten tussen de gangen door tijdens een etentje. Je hebt het voortaan in eigen hand. Kies jij ook voor de voordelen van snus?

Populaire merken snus

Lyft snus is een populair merk. De reden hiervan is dat er vooral veel te kiezen valt bij Lyft. Hou je wel van een hoge dosis nicotine? Lyft heeft de zakjes voor je. Hou je van zoet? Of juist liever een lekkere frisse smaak? Lyft heeft ze online allemaal in het assortiment. Wil je liever een lage dosis nicotine? Ook dat is mogelijk. Een ander populair merk is Klint. Dit merk biedt topkwaliteit zakjes aan van verschillende sterktes en met verschillende smaken. De zakjes blinken uit in design, wat dit merk onderscheidt van andere merken. Ace snus biedt een krachtige ervaring. De ingrediënten die Ace in de zakjes stopt, zijn van hoge kwaliteit. Je kunt kiezen uit verschillende sterktes en verschillende smaken. De zakjes geven snel en langdurig nicotine af, voor een optimaal effect.